

STANDING COMMITTEE ON PUBLIC WORKS

PUBLIC HEARING SCHEDULE

Wednesday 3 August 2005 10:00am to 4:15pm

Inquiry into Infrastructure Provision in Coastal Growth Areas

Room 1108, Parliament House, Macquarie Street, Sydney NSW 2000

Time	Organisation	Witnesses
10.00am	NSW Planning Institute	Monique Roser
(30 mins)	Sub 71	
10.30am	Australian Conservation	John Wiggan and Mark Ellis
(30 mins)	Foundation <i>Sub 47</i>	
11.00am – 11.15am	Morning Tea Break	
11.15	National Seachange	Alan Stokes
(45 Mins)	Taskforce <i>Sub 48</i>	
12.00pm – 1.00pm	Lunch	
1:00 – 1:30pm	NSW Health Sub 72	Dr Richard Matthews Jennifer Sheehan
(30min)	3uv /2	Jennier Sneeman
1:30 – 2:15	National Seniors	Lucy Cheetham
(45 mins)	Partnership Sub 42	
2:15 – 2:45	Ken Phelan	Former Heritage and Civic
(30 mins)	Sub 6	Design, Cessnock Council
2.45pm –	Afternoon Tea Break	
3.00pm 3:00-3:30pm	NSW Police	Terry Collins, Linda Hume
(30 mins)	Sub 64	,
3:30 – 4pm	Dept of Community	Alex Ramsey, Michael
(30 mins)	Services <i>Sub 68</i>	McCosker, Alison Hayes