## **NOTICE OF PUBLIC HEARING**



## STANDING COMMITTEE ON PUBLIC WORKS

## **PUBLIC HEARING SCHEDULE**

Friday 29 July 2005 10:00am to 4:15pm

## **Inquiry into Infrastructure Provision in Coastal Growth Areas**

Room 1108, Parliament House, Macquarie Street, Sydney NSW 2000

Time	Organisation	Witnesses
<b>10.00am</b> (30 mins)	Institute of PW Engineers Sub 74	Chris Little, Executive Manager Mike Savage
<b>10.30am</b> (30 mins)	Eurobodalla Council Sub 45	Peter Tegart, Director
<b>11.00am</b> (15 mins)	Break	
<b>11.15am</b> (45 mins)	University of Sydney Sub 83	Prof Ed Blakely School of Architecture, Design Science and Urban Planning
<b>12.00pm</b> (1 hour)	Lunch	
<b>1.00pm</b> (30 mins)	Northern Rivers Development Board Sub 77	Katrina Luckie, Executive Director
<b>1.30pm</b> (45 mins)	Victorian Coastal Council Sub 95	John Ginivan, Director Andrew Buckley, Executive Officer
<b>2.15pm</b> (15 mins)	Afternoon Tea Break	
<b>2.30pm</b> (45 mins)	QLD Dept of Urban Management Sub 5	Michael Kerry, Former Director